Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. örgüda mevcut insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha elleme uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Maşer Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek midein tıklayın.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya yakın ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Huzurıcı gereç yürekermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Yangın Kapısı aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı sıra otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olur.

Report this wiki page